Wat is een bedevaart?  Bedevaart naar  Renkum: wat is er te zien?  Wat is er te doen?  Bedevaarten 2019 Hoe stelt u uw eigen Bedevaart naar Renkum samen?  Hoe zijn de bedevaarten naar Renkum ontstaan?  Uit het (foto) archief

Hoe stelt u uw eigen Bedevaart naar Renkum samen?

U kunt op verschillende manieren op bedevaart naar Renkum komen.
U kunt aansluiten bij een van de georganiseerde bedevaarten (zie Wat is er te doen?) Maar u kunt ook op eigen gelegenheid, individueel, of met een groep op bedevaart komen. In dat geval zijn er verschillende mogelijkheden om uw programma voor een halve of hele dag samen te stellen.

Individueel
De kerk is alle dagen open voor een persoonlijke ' bede' of 'intentie'. Ook het park kunt u iedere dag bezoeken. Wilt u op de pastorie een kopje koffie drinken dan bent u daar welkom tijdens doordeweekse dagen tussen 9.00 – 11.30 uur.

Groepen
Wilt u met een groep komen? Dan zijn er de volgende programmamogelijkheden:

  • Een persoonlijk gebed in de kerk.
  • Een of meerdere vieringen in de kerk op uw verzoek georganiseerd door ons, of viering(en) waarbij u zelf zorg draagt voor de liturgie in overleg met ons. U kunt hierbij denken aan een eucharistieviering, een heilig lof, een rozenkransgebed of andere gebedsviering.
  • Een rondgang door het park geleid door onze rondleiders of op eigen gelegenheid.
  • Deze onderdelen kunt u combineren met een kopje koffie in de Pastorie al of niet met een lunch, georganiseerd door onze vrijwilligers.

     

U kunt over deze mogelijkheden contact opnemen met:

  • Het secretariaat te Renkum tel 0317 – 312321. Zij verwijzen u door naar de programmacoördinator bedevaarten.
  • De programmacoördinator Leny Lotgerink: tel. 06 - 53160195; e-mail: lotgerink@planet.nl.

 

Renkum en omgeving
De plaats Renkum kent bijzondere natuur en andere bezienswaardigheden. Bekende voorbeelden zijn de Renkumse molen, het Renkums Beekdal en het Natuurinformatiecentrum de Beken. Voorts zijn er ook mooie wandelroutes beschikbaar. Genoeg mogelijkheden om uw bezoek aan Renkum mee uit  te breiden.